Vad du bör tänka på när du reser med Singelresor

När du som resenär åker med på våra resor hoppas vi att du vill uppleva nya kulturer och se nya platser, många länder är mycket annorlunda mot vad vi är vana vid. Kaffet smakar inte likadant, det kanske inte finns ost vid frukosten, måltiderna är annorlunda och incheckningen kan ta lång tid med speciella rutiner. Servicen kanske inte alltid är som vi är vana vid och det kan bli missförstånd med språket. Du som resenär behöver ha förståelse och respekt för människorna i landet vi besöker. Det är viktigt att inte brusa upp och höja rösten för att saker inte fungerar som man vill. I många länder uppfattas det som mycket kränkande att höja rösten och bli arg och man kan då räkna med att bli totalt nonchalerad efter en sådan händelse. På många restauranger, speciellt runt högtider och helgdagar, spelas det livemusik som oftast har en hög volym. Vi kan inte påverka volymen och vi kan heller inte be bandet sänka sin volym då detta skulle uppfattas mycket ohövligt. Tänk på att vi är gäster i de länder vi besöker och vi får uppleva något nytt som vi kan berätta om när vi kommer hem.
Vi vill att våra guider, chaufförer och personalen på hotellen, restaurangerna och utflyktsmålen behandlas på samma sätt som du själv vill bli behandlad. De vill inget annat än att du ska få en så fantastisk och upplevelserik resa som möjligt.

Med detta vill vi säga att vi på Singelresor värnar om våra resmål och människorna som bor och jobbar där. Vi vill bidra med att skapa många arbetstillfällen på resmålen vi besöker. Vi vill också att våra resor och alla våra resenärer kan bidra till en bättre framtid, både för de människor som bor i landet men även tack vare förståelsen för andra kulturer.