Din bokning - steg för steg

Här kommer en sammanställning av händelseförloppet steg för steg när du bokar Din resa hos Singelresor:

  1. När du har fyllt i alla nödvändiga fält i bokningsformuläret (bokningsformuläret finns efter varje resebeskrivning) och trycker på "Skicka bokning" kommer det först upp en ruta med texten "Skickar din bokning", stäng inte ner webbläsaren innan en större pop-up ruta kommer som tackar för din bokning. Din bokning är nu skickad till oss.
  2. Ett mail med en bekräftelse på att din bokning kommit fram till oss skickas till den mailadress du angett.
  3. Vi har mottagit din bokning med alla dina uppgifter och inom 48 timmar skickar vi en bokningsbekräftelse per mail med en eller två fakturor beroende på hur lång tid det är kvar till avresa. Om bokningen görs kort inpå avresa är det en faktura för både anmälningsavgift och slutbetalning. Görs bokningen i god tid före avresa får du två fakturor. En för anmälningsavgiften som ska betalas inom en vecka och en faktura för slutbetalningen som vanligtvis ska betalas mellan 60-90 dagar före avresa beroende på resa.
  4. När du betalat en faktura får du alltid en bekräftelse från oss via mail när vi mottagit din betalning.
  5. Så fort flygbiljetterna är uttagna skickar vi din elektroniska flygbiljett via mail till dig, samma biljett kommer sedan med vanlig post närmare avresa.
  6. För de resor där det behövs Visum, inresetillstånd etc. skickar vi ut information om detta ca 4 veckor före avresa.
  7. Ca 2 veckor före avresa skickar vi ut ett brev via post som innehåller dina flygbiljetter, deltagarlista med namn, avreseort, mailadress och rumsfördelning. Du får även en resebeskrivning och tips inför resan samt nödvändiga telefonnummer till tex guider. För våra resor i Sverige skickar vi informationsbrevet via e-post.
  8. När du kommer hem från din resa får du ett mail från oss där vi gärna vill att du skriver hur du upplevde resan. Ibland lägger vi ut några åsikter från våra resenärer på "resenärer tycker" men aldrig utan resenärens tillåtelse.