Dela rum

För att komma ner i pris på en resa kan du välja att dela rum med en annan singelresenär. Detta är även ett bra sätt att lära känna varandra samt att ha sällskap under resan. Vi fördelar rummen så man alltid delar rum med någon av samma kön och i så nära ålder det är möjligt. Alla hotell vi använder oss av har dubbelrum med separata sängar så att det ska fungera bra att dela rum.

För att du och din rumskamrat ska få en så trevlig vistelse som möjligt är det viktigt att du som väljer att boka delat rum är flexibel och öppen. Om du har speciella rutiner, krav eller andra saker som kan påverka din rumskamrat så rekommenderar vi att du väljer eget rum.

Observera att om du under resans gång önskar byta till ett eget rum så kan du inte längre tillämpa Singelresors tillägg för eget rum. Du behöver då själv bekosta ett helt eget rum enligt hotellens gällande priser och tillgång på rum.

Bokar du delat rum mer än två månader före avresan garanterar vi dig att du får priset för delat rum. Skulle vi inte hitta en rumskamrat till dig, så står Singelresor för extrakostnaden för ett eget rum. Bokar du senare än två månader före avresan kan vi inte garantera en plats i delat rum. Hittar vi ingen rumskamrat till dig så måste Singelresor debitera dig för extrakostnaden för ett eget rum.