Försäkringar - Gouda Reseförsäkringar

Se till att vara försäkrad

Om olyckan är framme och du saknar försäkring kan din resa bli väldigt dyr. De flesta hemförsäkringar har ett reseskydd som täcker 45 dygn. Men det räcker inte alltid. Ring ditt försäkringsbolag och fråga exakt vad som gäller. Ingår till exempel kostnad för sjukhusvård och hemtransport vid dödsfall? Har du ingen hemförsäkring måste du köpa en separat reseförsäkring.

Beställ det europeiska sjukförsäkringskortet om du ska resa inom EU. Kortet beställer du hos Försäkringskassan.

Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring som är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige som försäkrat liv och hälsa sedan 1816 och är Norges största försäkringsbolag. I Sverige är Gouda Reseförsäkring en av de ledande aktörerna på marknaden inom segmentet reseförsäkring. Gouda försäkrar idag mer än 2 miljoner resenärer per år.

För oss på Singelresor Norden AB är det viktigt att du är rätt försäkrad när du reser med oss. Vi kan idag erbjuda reseförsäkring via Gouda som även gäller vid pandemier/epidemier som är särskilt viktigt idag.

OBS! Tänk på att försäkringen måste betalas senast samma dag som du binder dig till köpet av resan, vilket du gör i samband med att anmälningsavgiften till din resa betalas.

Vi erbjuder olika typer av reseförsäkringar

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring med ett heltäckande reseskydd
  • Reseförsäkring som kompletterar hemförsäkringens reseskydd

Avbeställningsförsäkring

Säkerhet före resan
Med Goudas avbeställningsförsäkring kan du få dina pengar tillbaka om något oförutsett händer som hindrar dig från att resa. Förutom själva resan med flyg och hotell försäkrar du också andra resekostnader som transfer, evenemang, specifika aktiviteter och liknande.
Läs fullständiga villkor, beräkna premie och beställ

Reseförsäkring

Med Gouda försäkringar kan du anpassa skyddet efter ditt behov, oavsett vart du ska resa eller hur länge du ska vara på resande fot. Reseförsäkringarna kan kombineras med din hemförsäkring eller tecknas från resans första dag. Försäkringsskyddet i Goudas produkter är omfattande med Coronatäckning.
Läs fullständiga villkor, beräkna premie och beställ

Reseförsäkring senior (för dig som är fyllda 70 år)

Läs fullständiga villkor, beräkna premie och beställ

Vid skada bör du dock alltid först ta kontakt med Gouda Alarmcentral, tfn: +45 33 15 60 60