Få platser kvar!
flagga: Dominica

Dominica, naturön i Karibien över jul och nyår

20/12 2023 – 3/1 2024
15 dagar i Dominica med Singelresor

Resebild

Dominica med alla sina vattenfall och djupa regnskog är en av Västindiens absolut vackraste öar, långt från massturism och stora hotellkomplex. Här badar vi bland annat i vulkansjöar, vattenfall, naturligt SPA i regnskogen, åker ned för floden i gummiringar, spanar efter vandrande pinnar i regnskogen och besöker Dominicas urbefolkning Karibindianerna. Ett intressant program fyllt med djur, natur och kultur.
Chokladens, rommens och vaniljens hemtrakter ger sinnena harmoni. Aktiv vila, lugnt tempo och spännande upplevelser.

Maten på Hibiscus Valley är hemlagad och närproducerad och hela omgivningen skapar en familjär atmosfär. Morgonteet bryggs av naturens örter, te.x. citrongräs och det serveras nyrostat dominikanskt kaffe. Här finns inga giftiga insekter eller farliga djur.
Vi bor på svenskägda Hibiscus Valley Inn, som ligger vackert beläget utmed en exotisk flod vid kanten av regnskogen.

Program dag för dag

 • Onsdag 20/12

  Dag 1 Avresa

  Avresa från Skandinavien. Vi byter flyg och flygplats i Paris och flyger sedan vidare till Guadeloupe. På flygplatsen blir vi hämtade för transfer till vårt hotell för en övernattning.

  Måltider på flyget ingår.

  Övernattning på hotell i Guadeloupe.

 • Torsdag 21/12

  Dag 2 Ankomst till Dominica

  Utcheckning från hotellet och ledig tid tills det är dags att åka till hamnen för att ta båten över till Dominica. Framme på Dominica väntar Hibiscus Valley-bussen som för oss vidare till Hibiscus Valley Inn. Från Roseau har vi en ca 1,5 timmes färd tvärs över ön.

  Väl framme kommer du att bli välkomnad av personalen på Hibiscus Valley Inn. 

  Lättare kvällsmåltid.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost och middag ingår.
 • Fredag 22/12

  Dag 3 River tubing

  Ordningen på aktiviteterna/dagarna är exempel och kan komma att ändras av guiden/Hibiscus på plats. 

  Efter frukost åker vi med gummiringar, så kallat ”River Tubing” ner för floden som rinner förbi Hibiscus. Färden på floden tar ca 1,5 timme och är en fantastisk upplevelse. Detta är ett av de populäraste äventyren på Dominica som passar för alla åldrar! Vi åker genom en härlig blandning av avslappnande flodbassänger och spännande områden där det är lite fart och fläkt. Floden rinner genom vacker natur genom både regnskog och odlingar. Här ser vi oftast en mängd fåglar utmed flodkanten och i dalgången.
  Innan lunch gör vi oss också bekanta med vår omgivning och vi beger oss till de två närmaste byarna Concord och Marigot. 
  Valfria aktiviteter på eftermiddagen. Varför inte ta ett bad i floden och njuta av naturen runt Hibiscus Valley.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost, lunch och middag ingår.
 • Lördag 23/12

  Dag 4 Exotiska vattenfall i regnskogen

  Idag besöker vi bland annat Twin Falls. Efter cirka 20 minuters bussfärd från Hibiscus går vi ca 15 minuter in i regnskogen. Här når vi det första vattenfallet som är 25 meter högt med en liten grotta i direkt anknytning. De som vill kan bada i fallet här medan de mer äventyrslystna bestiger en sluttning för att komma till ett 20 meter högt, vitt sulfat-vattenfall som har färgats av öns vulkaniska aktivitet. Det sägs på Dominica att om man badar i dessa vattenfall så blir man 10 år yngre.
  Detta är en lättare vandring som passar de flesta.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost, lunch och middag ingår.
 • Söndag 24/12

  Dag 5 Roseau Valley och Roseau

  Idag ska vi besöka huvudstaden Roseau. På vägen dit åker vi igenom Roseau Valley med de karakteristiska bergstopparna Trois Piton som ligger i nationalparken med samma namn. Här går vi en lättare vandring till Fresh water lake som ligger ca 760 meter över havet. Sjön är den största av Dominicas fyra sjöar.
  Efter detta stannar vi till vid Tito Gorge som ligger vackert inbäddad i grönskan. Här kan de som vill göra en spännande simtur in i grottan, till ett vattenfall som finns längst in. Grottan har varit inspelningsplats för en av Pirates of the Caribbean-filmerna. 

  Efter lunch (ingår ej) i Roseau Valley åker vi ner till Roseau där det är full rusch med det sista julhandlandet. Här kommer vi att ha lite egen tid för shopping eller egna strövtåg i staden. Detta är en uppskattad dag i Roseau då alla affärer, barer och restauranger är öppna för julhandlarna.
  Middag (ingår ej) kan intas på någon av stadens barer eller restauranger. 

  Då vi är i Karibien och följer dess traditioner så får tålmodigt vänta med julfirandet till juldagen som är den officiella dagen att fira jul här.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost ingår.
 • Måndag 25/12

  Dag 6 Katolsk mässa och regnskogsvandring

  Idag är det juldagen och på tidig morgon börjar vi med ett besök till en katolsk mässa i en närliggande by.  Därefter tar vi oss tillbaka till Hibiskus för frukost i lugn och ro.
  Sen förmiddag  tar vi oss ut i den djupa regnskogen där vi får se och höra om regnskogens olika växter och medicinalväxter av vår guide. Stigarna är inga turiststigar utan gamla jägarstigar som lede djupt in i regnskogen. Vid kanten av floden lagar vi  lokal mat tillsammans över öppen eld så kallad ”coock up” och ett dopp kan avnjutas i det kristall klara vattnet. Vandring tar c:a 45 minuter en väg.
  Väl tillbaka ingår ett traditionellt julbad i floden vid Hibiscus, vår Kalinago-indian guide förser oss med blad och örter och visar hur de tvättade sig förr i tiden så huden blir frisk och skön.

  Nu tar vi eftermiddagsvila innan julbordet serveras på kvällen. I Karibien (precis som i många andra länder) är det den 25:e som är huvuddagen för firande av traditionell jul. 

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost, lunch och middag ingår.
 • Tisdag 26/12

  Dag 7 Ledig dag för fria aktiviteter

  Idag har vi en ledig dag där du kan ta det lugnt på Hibiscus Valley Inn eller varför inte prova på någon av öns aktiviteter. Alla aktiviteter är beroende av plats och bokas och betalas på plats. Prata med personalen på Hibiscus för mer information. 

  Ett exempel på aktivitet.

  Champagne Reef och Valskådning 
  En mycket populär utflykt som bör förbokas. En härlig upplevelse är att snorkla genom de varma bubblor som stiger upp från botten vid Champange Reef och även se de färggranna fiskarna. På eftermiddagen tar vi båten ut för valskådning. Dominica är utnämnt till ”The Whalewatching Capital of the Caribbean” och har en mycket bra valskådning. Den vanligaste är kaskelott valen. Flygfiskar och andra valar kan ju också fara förbi.

  Minst 5 deltagare, pris ca 172 USD per person. Bokas och betalas på plats.

  På många av utflykterna ingår lunch. Det går även bra att köpa lunch och middag på Hibiscus.

  Vi bor på. Hibiscus Valley Inn.

  Frukost ingår.
 • Onsdag 27/12

  Dag 8 Kalinago indiansk kultur

  I dag kommer vi att få kontakt med indiankulturen på ön. Vi vandrar (eller åker buss för de som vill) upp till karibterritoriet på stigar som karibindianerna själva använder för att komma till sina odlingar uppe i bergen. Härifrån har vi en fin vy över Hibiscus-dalen och Atlanten. Vi stannar till hos en indianfamilj som visar vad som växer i en typisk dominika-trädgård. Efter det åker vi buss till Kalinago Barana Acut där vi får se hur man bakar kassavabröd, bygger kanoter och hur indianerna gör sitt fina hantverk och korgar. Vi tar sedan bussen till en bar högt uppe i bergen med en fantastisk utsikt. Vi tillbringar kvällen med en indianfamilj där vi kommer att få middag och se en dansuppvisning. Du får även chans att lära dig en indiansk ringdans.  

  Vid 22-tiden utrustar vi oss med pannlampor och går upp i bergen. I guavaträden letar vi efter vandrande pinnar, som är mest aktiva när det är mörkt. Honorna kan bli så långa som 30 cm. Dessa insekter heter Bostra maxwelli och tillhör familjen Phasmatidae. Lokalt kallas de för God horse.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost, lunch och middag ingår.
 • Torsdag 28/12

  Dag 9 Kolonialt fort och Indian river

  Idag vänder vi kompassen norrut mot Portsmouth som är den näst största staden på Dominica. Vi börjar med en roddbåtstur som tar drygt 1 timme längs Indian River. Färden går genom ett mangroveträsk och detta är en av många platser på ön där filmen ’Pirates of the Caribbean’ 2 och 3 är inspelade. Vi gör ett stop vid Bush bar. Varför inte förfriska sig med en rumpunch.
  Vi besöker sedan ett Kolonialfort som spelade en mycket viktig roll i Karibiens historia och i vars vatten ett av de största slagen mellan England och Frankrike ägde rum.

  Vi spenderar eftermiddagen på Tocari bay där det finns tid för lunch (ingår ej i priset) Här kan du passa på att bada och snorkla i Karibiska havet.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost och middag ingår.
 • Fredag 29/12

  Dag 10 Karibiska havet, naturligt spa och Roseau

  Vi åker till Dominicas västkust och tillbringar förmiddagen på Mero beach vid Karibiska havet.
  Under eftermiddagen tar vi oss upp i bergen ovanför Roseau för att njuta av ett helt naturligt spa i regnskogen. Det består av fyra mindre sulfatpooler som är olika tempererade. Vattnet känns lent på huden och känslan är skön, balsam för kropp och själ.
  Efter detta drar vi oss ner mot Roseau som är en stad som präglats av både franska och engelsk arkitektur. En unik och speciell huvudstad i Karibien. Här kan vi strosa runt på egen hand. 

  Bussen tar oss sedan tillbaka till Hibiscus Valley Inn. 

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost, lunch och middag ingår.
 • Lördag 30/12

  Dag 11 Ledig dag

  Idag har vi en ledig dag där du kan ta det lugnt på Hibiscus Valley Inn eller varför inte prova på någon av öns aktiviteter. Alla aktiviteter är beroende av plats och bokas och betalas på plats. Prata med personalen på Hibiscus för mer information. 

  Exempel på aktiviteter.

  Boiling Lake
  Ett populärt vandringsmål är Boiling Lake, där vattnet är så hett att man kan koka ett ägg. Det är en tuffare vandring som tar ca 3-4 timmar enkel väg. Det sägs att det är en "once in a lifetime" för den som har mycket bra kondition.
  På tillbakavägen stannar vi för att mjuka upp musklerna i det varma sulfatvattnet. Picknick lunch ingår.

  Minst 2 deltagare, pris ca 98 US per person Vandringssvårighet: 5+  

  Roseau Valley tour
  För den som inte vill gå den svåra vandringen finns en lättare till Middlehams falls, det högsta på Dominica. Efter det besöker vi Trafalgar Falls, det mest kända av de berömda fallen, och åker därefter vidare till huvudstaden Roseau. Här finns möjlighet att besöka Botaniska trädgården, en storslagen park där träden har huvudrollen.  

  Minst 2 deltagare, pris ca 98 US per person.

  Fågelskådning, heldag
  För den fågelintresserade finns möjlighet att boka fågelskådning med vår duktige guide Dr Birdy. Ni åker till Syndicat som kallas fågelskådarnas paradis. Där ni kan höra hur Dr Birdy ljudar fram så vi förhoppningsvis får se någon av de papegojor som finns samt många andra fåglar. Det finns 172 olika fågelarter på Dominica

  Bokas i förväg.  Picknic lunch ingår 
  Minst 2 deltagare, pris ca 175 US per person.  

  Alla aktiviteter är beroende av plats och betalas på plats.

  På många av utflykterna ingår lunch. Det går även bra att köpa lunch och middag på Hibiscus för den som väljer att stanna här.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost ingår.
 • Söndag 31/12

  Dag 12 Nyårsafton, chokladfrabrik och strandbesök

  Vi spenderar halva dagen i Calibishi där vi besöker en liten chokladfabrik och får veta hur tillverkningen går till, från böna till färdig choklad. Därefter tar vi oss ut på bergsformationerna vid Red rock, en unik naturupplevelse. Vi intar lunch på en lokal restaurang vid havet (ingår ej i priset).
  På stranden kan vi ta årets sista dopp innan vi åker tillbaka till Hibiscus och har lite ledig tid innan de är dags för nyårsmiddagen. 

  Senare på kvällen besöker vi river-baren och får där ett uppträdande med trummor och lokala instrument med rytmer som tillsammans med ljudet från naturen får den rätta stämningen att infinna sig. 

  Gott nytt Karibiskt år.

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost och middag ingår.
 • Måndag 1/1

  Dag 13 Batibo bay beach

  Idag ska vi bege oss till öns norra kust tillsammans med vår guide som ni lärt känna under resan. Här kommer vi att gå en kortare promenad på ca 15 minuter som tar oss till en av Dominicas finaste stränder. En 400 meter lång strand av vulkansand med palmer. Här njuter vi av det karibiska vågsvallet och den som vill kan ta sig ett dopp eller snorkla. Vi tar oss också en bar-runda och stannar till där vi känner för det. Det finns många trevliga ställen i de byar vi åker igenom utmed kusten. Vi tar ett stopp på Londonderry beach som är en svart strand som var en av filmplatserna för ”Pirates of the Caribbean”-filmerna. Det är också på denna strand som en av de största arterna av sköldpaddor, havslädersköldpaddan, lägger sina ägg från mitten av mars till mitten av juni. 

  Vi bor på Hibiscus Valley Inn.

  Frukost, lunch och middag ingår.
 • Tisdag 2/1

  Dag 14 Dominica - Guadeloupe - hemresa

  Idag är det dags att säga adjö till Dominica och bege oss hemåt. Vi tar färjan eller flyget tillbaka till Guadeloupe för vidare flyg hemåt.

  Vid utresan ska en obligatorisk avreseskatt betalas på ca 85 EC och den kan betalas med USD, EUR och den lokala valutan EC (ej kort).

  Frukost ingår.
 • Onsdag 3/1

  Dag 15 Hemkomst

  Byte av flyg i Paris för vidare flyg hem till Skandinavien.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar och fel i programmet.

Skriv ut reseinformationen Till bokningen

Om resan

Dagarna vi gör utflykter kan komma att ändras.

Svårighetsgrad på resan (1-5): 2

2 Normal kondition. Denna resa passar dig som kan gå några kilometer i lugn takt på relativt plant underlag samt trappor.
Mer info om olika svårighetsgrader: Läs här

Preliminära flygtider (flygtider och flygbolag kan komma att ändras)

Flygbolag: Air France, HOP, KLM

Stockholm 06.10 - 09.00 Paris CDG 14.45 - 18.35 Guadeloupe
Köpenhamn 06.55 - 09.00 Paris CDG 14.45 - 18.35 Guadeloupe
Göteborg 06.00 - 08.20 Paris CDG 14.45 - 18.35 Guadeloupe

Guadeloupe 21.00 - 10.25 Paris CDG 15.15 - 17.55 Stockholm
Guadeloupe 21.00 - 10.25 Paris CDG 12.20 - 14.15 Köpenhamn
Guadeloupe 21.00 - 10.25 Paris CDG 14.40 - 16.45 Göteborg

Hotell

Hibiscus Valley Inn är beläget i ett lugnt område vid floden Pagua, nära regnskogen och mellan byn Marigot och Concord. Här erbjuds en naturlig flodbassäng du kan bada i. Bungalowerna har dominikansk, lantlig stil med takfläkt och en terrass med utsikt över trädgården. Det finns även eget badrum med dusch.

Rumstyper

Normalrum: Lokalt byggda bungalows som smälter in i omgivningen. Vår standard är enkel men det finns toalett, dusch och fläkt i varje rum.
Semi Delux-rum: Lite nyare och med Air-condition.

Ingår i priset:

 • Flyg i ekonomiklass tur och retur enligt reseinformation inkl. alla skatter, Skandinavien - Guadeloupe.
 • Båt eller flyg tur och retur Guadeloupe - Dominica.
 • En övernattning på Guadeloupe.
 • Transfer på Guadeloupe flygplats-hotell-färja-flygplats.
 • Transfer från hamnen till Hibiscus t/r.
 • Boende på Hibiscus Valley Inn på Dominica.
 • Frukostar, luncher och middagar inkl. bordsvatten enligt program.
 • Engelsktalande guider på Dominica.
 • Aktiviteter och transporter enligt program.

Ingår ej i priset:

 • Dricks, räkna med ca. 6 USD/dag och person.
 • Mat och dryck som inte står i resebeskrivningen.
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd
 • Flygplats/båtskatt som är en skatt som betalas i samband med hemresa från Dominica (ca 85 USD i kontanter).

Pass

De flesta länder utanför Europa kräver att passet ska vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet. Passet ska ha minst 2 tomma/stämpelfria sidor och inte ha några skador. Observera att giltighetstiden för passet även kan gälla för de länder vi mellanlandar i. För aktuella inreseregler, kontakta berörd ambassad eller konsulat.

Inreseregler

Läs mer om Dominicas inreseregler här.

Hibiscus Valley Inn

Hibiscus Valley Inn ligger i den nordöstra delen av Dominica ungefär en timmes resa från Roseau. Detta faktum skiljer pensionatet från de flesta andra. När turister kommer till Dominica, "The Nature Island", vill de bo nära naturen och inte i en stad, långt från det som gör Dominica så speciellt. Hibiscus Valley Inn ligger i kanten av regnskogen, nära det karibindianska reservatet, med en exotisk älv som närmsta granne. Den här älven formar sig till en naturlig pool där du kan ta ditt morgondopp före frukost, även ett månskensbad vid fullmåne, fantastiskt.
I restaurangen serveras olika typer av inhemsk mat från Dominica (creol food).
Hibiscus Valley Inn är för resenären som söker upplevelser - inte för den traditionella turisten. Vi är inte stället man vänder sig till om man vill ha ett spännande nattliv eller vill ligga på stranden hela dagen. Vårt pensionat består av lokalt byggda bungalows som smälter in i omgivningen. Vår standard är enkel men det finns toalett, dusch och fläkt i varje rum.
Hibiscus är en av få pensionat som använder Eko-turistiskt koncept fullt ut. Vi använder källvatten från en källa i bergen som vi har testat i Sverige. Vi separerar allt avfall för att minska miljöförstöringen, kompostering. Ekologisk odling av grönsaker. Solen värmer upp duschvattnet.

Tänk på att vi bor i regnskogen och luftfuktigheten är hög vilket gör att kläder och skor som blir blöta kan vara svåra att få torra. Vi rekommenderar därför vattentäta skor (typ Gore-Tex) och regnjacka så ni inte blir blöta om det kommer en skur.

Om Dominica

Columbus var inte först på Dominica, ön var befolkad av Karibindianer och de kallade Dominica för Watukubuli som på deras språk betyder ’hög är hennes kropp’.
Dominica är inte ett land där massturismen har tagit över utan är en Eko-ö, "Naturön i Karibien"
Columbus såg Dominica på en söndag den 3 november 1493 och då fick ön sitt namn från spanskan som heter Dominica – söndag.
Dominica är den enda ön som Columbus skulle känt igen om han kom tillbaks till Karibien idag sägs det.
Filmteamet för ” Pirat of the Caribbean 2 och 3 ” valde Dominica till inspelnings plats för sin skönhet, äventyrlighet och mystik. Har man tur kan man se Kolibrier och på kvällen fladdermöss som flyger omkring.
På nätterna är det inte bara stjärnorna på den sammetssvarta himmelen som lyser klart utan också eldflugorna som blinkar. Från mitten av mars till slutet av juni kommer sköldpaddorna och lägger sina ägg på stranden.

Video om Dominica klicka här

Klimat
Vid kusten kan temperaturen gå upp mot 30 – 35 grader, men på Hibiscus Valley Inn som ligger i bergen, är temperaturen runt 25 grader. December – mars är de svalaste månaderna och januari – juni de torraste

Pengar

Dominicas pengar är EC-dollar, Eastern Caribbean dollar (XCD)
Det går bra att handla med US-dollar men med små valörer och man får växel tillbaka i XCD (Eastern Caribbean dollar)
Visa och Mastercard kort kan man betala med på Hibiscus och det finns automater i Roseau , Portmoth och Marigot.
Hur mycket pengar är svårt att säga, men på Dominica behöver man inte så mycket, det är ingen shoppingö men det finns fin konst, hantverk m.m

Vaccination

För rådgivning gällande vaccination inför din resa hänvisar vi till närmaste vaccinationscentral för rådgivning. Vi rekommenderar att du först läser information om aktuella vaccinationer och tips inför resan på vårdguidens hemsida då de är oberoende och inte har ett vinstsyfte.http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/. Här finns även mycket matnyttiga tips för att undvika sjukdomar och skador på resan.

Hållbarhet

Vi värnar mycket om våra resmål och den kultur och natur vi alla är beroende av. Vi väljer samarbetspartners med omsorg och strävar alltid efter att ha resor som gynnar lokala ekonomier och de människor som lever på de platser vi besöker. Det skapar jobb och välfärd i många av de länder som lever på turismen. Att resa är inte bara en avkopplande semester där du lär känna nya människor utan även något som berikar oss med kunskaper och förståelse för andra länder och dess natur och kultur. Vårt mål är att du ska uppleva mer om landet och kulturen vi besöker och när vi reser bidrar vi även till att bevara byggnader, djur och natur.

För dig som vill klimatkompensera för din flygresas utsläpp görs detta lättast på Klimatkompensera.se. Här kan du också själv välja vilket projekt du vill att din klimatkompensation ska gå till. Projekten på Klimatkompensera.se är certifierade av bland annat FN och Gold Standard.

Du kan läsa med om vårt arbete med hållbarhet på: https://singelresor.org/sida/hallbarhet/

Viktig information

Resegaranti

Resegaranti enligt lagen för paketresor är ställd genom Kammarkollegiet.

Betalning

Anmälningsavgiften är 2 000 kr och betalas senast 8 dagar efter att du fått din faktura.

Bankgiro till Singelresor AB: 715-5724

Slutbetalning skall ske senast 60 dagar före avresan.

Försäkringar och avbeställningsskydd

Resenären är skyldig att ha egen reseförsäkring som ger fullgott skydd under resan.
Avbeställningsskydd rekommenderas och ordnas av resenären. Avbeställningsskydd bokas bäst som tillägg på hemförsäkringen.

Läs mer om försäkringar och avbeställningsskydd.

Resehandlingar

Resenären är skyldig att själv kontrollera att biljetter och pass stämmer och att datum på passet ej gått ut. Pass krävs alltid för resor utanför Sverige och resenären är skyldig att ha med giltigt pass på resan.

Delvis utnyttjande av arrangemang

Om resenären uteblir från transporter eller andra arrangemang som ingår i resan utgår ingen ersättning.

Reklamationer

Reklamationer ska alltid framföras på resmålet för eventuell åtgärd.

Personuppgifter

Dina personuppgifter behöver vi för att kunna boka upp färdmedel och hotell. Vi kommer dock inte att använda dina personuppgifter för marknadsföring eller lämnar de vidare till tredje part eller något liknande. Dina uppgifter används bara för att kunna genomföra resan.
Önskar du nyhetsbrev från oss sparar vi bara din e-postadress så länge du önskar nyhetsbrev från oss.

Läs våra fullständiga villkor här.

Reseinformation

Pris

 • 47 300 kr om du delar rum med annan singelresenär av samma kön
 • 51 900 kr del i dubbelrum "Semi de luxe"
 • 52 500 kr om du vill bo i eget rum - 2 rum kvar
 • 58 400 kr i eget rum "Semi de luxe" - slut

Avreseorter

 • Stockholm - flera platser kvar
 • Köpenhamn (+2 300 kr) - slut
 • Göteborg (+3 300 kr) - 1 plats kvar

Resans tema

 • Djur & natur
 • Aktivitetresa

Snabbinformation

 • Avresa: 2023-12-20
 • Hemkomst: 2024-01-03
 • Resans längd: 15 dagar
 • Antal deltagare: 4 - 14

Kortfakta om landet vi besöker

Dominica

 • Kontinent: Nordamerika
 • Huvudstad: Roseau
 • Landsarea: 754 km2
 • Antal invånare: ca 73 000 st
 • Valutakod: XCD
Landsinformationen hämtas från GeoNames.org/
Dela på Twitter Dela på Facebook Skriv ut reseinformationen

Boka resa

Fyll i alla uppgifter noggrant och klicka sedan på "Skicka" - vänta tills du fått en bekräftelse tillbaka. Under övrigt kan du t ex ange om du har behov av specialkost eller andra önskemål.

Inom Europa räcker det med ett förnamn (tilltalsnamn som i passet)

Samtliga efternamn som står i passet behövs alltid uppges

Epostadress

Nationalitet som i passet

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget Singelresor Norden AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har företaget Singelresor Norden AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Läs våra fullständiga villkor här.
Läs mer här: GDPR.

Läs mer och boka avbeställningsförsäkring samt reseförsäkring här: Gouda reseförsäkringar

Inom 48 timmar efter din bokning får du ett mail med fakturor från oss. Ångrar du bokningen går det bra att avboka resan utan kostnad om detta sker innan anmälningsavgiften är erlagd. Avbokning görs enklast via mail till: info@singelresor.org. Efter erlagd anmälningsavgift gäller Singelresors resevillkor.

Skickar din bokning...